Terugblik op het afgelopen jaar

Wow, wat een jaar was het… Een uitdagend jaar op vele vlakken. Zo ook voor het Sint Nicolaas Comité Nieuwstadt. Zoals jullie gemerkt hebben; ook het Sint Comité ging digitaal. Dat begon overigens al bij de eerste vergadering in mei.

Het zou een bijzonder jaar worden, voorzagen we in mei, en mede daardoor begonnen we al vroeg met de voorbereidingen. Want één ding wisten we zeker: we moeten en zullen een intocht organiseren voor de kinderen van Nieuwstadt!

Vele plannen werden bedacht en uitgewerkt, niet wetende met welke maatregelen we te maken zouden hebben in november. Onze creativiteit en uithoudingsvermogen werden beproefd want ieder plan werd voorgelegd en besproken met de verantwoordelijke instanties. Alle last minute afkeuringen en wijzigingen ten spijt… Wij hebben het geflikt!

Op 15 november lanceerden we in samenwerking met Het Entertainmenthuis onze intocht-film met aansluitend live vraag & antwoord met Sint en Piet. Een ongekend succes! Aansluitend werden alle kinderen verrast met een prachtig cadeaupakket welke thuis werd bezorgd.
Ook Dagblad de Limburger had oog voor ons doorzettingsvermogen en creativiteit en besteedde maar liefst twee artikelen aan onze intocht.
Op 2 december organiseerden we de intocht op KC de Eik en op 3 december hebben we ook nog de kleurplaatwinnaars bekend mogen maken. In deze nieuwsbrief komen al deze activiteiten uitgebreid aan bod.

Geen normaal jaar en toch hebben we de kinderen kunnen laten genieten van deze mooie traditie. Dit alles kan natuurlijk alleen dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers en de financiële ondersteuning door alle gulle gevers en onze sponsoren.

Wil je onze activiteiten en posts in de gaten houden? Volg ons via onze website of social media kanalen om op de hoogte te blijven.

Dank aan allen! Blijf gezond en tot volgend jaar!