Doneren

Voor particulieren

Particulieren kunnen op verschillende wijzen een donatie doen:

  • Huis-aan-huis collecte
  • Nacollecte bij middenstand (nog niet georganiseerd in 2021)
  • Andere wijzen van betalen

Huis-aan-huis collecte

De huis-aan-huis collecte wordt jaarlijks gehouden. We hebben daarvoor een vergunning van de gemeente Echt-Susteren.

Normaliter komen we langs in een week in oktober. De exacte datum van de huis-aan-huis collecte vind je hier.
In die week kun je vrijwilligers aan de deur verwachten die namens het Sint Nicolaascomité komen collecteren. Zij zijn duidelijk herkenbaar en kunnen zich ook legitimeren.

Je kunt bij hen zowel met contant geld betalen deze in de daarvoor verzegelde collectebus deponeren, als via een QR-code (Tikkie) betalen.

Nacollecte bij middenstand

Mocht je onverhoopt de collecteweek gemist hebben, dan is nadien tot aan de week voor de intocht in het dorp nog de mogelijkheid om je donatie te doen bij één van de collectebussen bij diverse locaties (met name winkels) in het dorp. De exacte locaties van de nacollecte zullen worden gecommuniceerd via onze informatiekanalen.

Andere wijzeN van betalen

Naast de meest gangbare manieren van doneren (huis-aan-huis collecte en nacollecte) kun je ook gebruik maken van één van de volgende methoden:

  • Bankoverschrijving: Schrijf het gewenste bedrag over op rek. nr. IBAN NL57RBRB 0915 4991 69 t.n.v. “St. Nicolaascomité” o.v.v. “Particuliere donatie”
  • Betaalverzoek: Maak aan één van onze comitéleden of via onze contactpagina duidelijk dat je een bijdrage wil doen (en eventueel hoeveel) en we zorgen dat je een betaalverzoek hiervoor ontvangt (let op: jouw 06-nummer of je e-mailadres moet dan bij één van ons bekend zijn).
  • Website: Je kunt ook hier, via de website, jouw donatie doen door gebruik te maken van onze donatie-service. Let op: voor elke donatie worden transactiekosten à EUR 0,36 in rekening gebracht die niet ten goede komen van de stichting, maar Mollie Payments).

Naam

E-mailadres*

Bedrag €*Voor bedrijven

Voor bedrijven hebben we een aantal sponsorpakketten waaruit gekozen kan worden. De bedragen voor deze pakketten variëren en de diensten die we daarvoor teruggeven zijn uitgebreider naarmate voor een groter pakket wordt gekozen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een overzicht van de inhoud de sponsorpakketten vind je hier.

Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende manieren van betalen:

  • Bankoverschrijving: Schrijf het gewenste bedrag over op rek. nr. IBAN NL57RBRB 0915 4991 69 t.n.v. “St. Nicolaascomité” o.v.v. “Sponsoring”
  • Betaalverzoek: Maak aan één van onze comitéleden of via onze contactpagina duidelijk dat je een bijdrage wil doen (en eventueel hoeveel) en we zorgen dat je een betaalverzoek hiervoor ontvangt (let op: jouw 06-nummer of je e-mailadres moet dan bij één van ons bekend zijn).
  • Contant

Let op: Op verzoek sturen we een factuur. Bij contante betaling ontvangt u een kwitantie.